Lehet, hogy a kitartásommal van baj?

Orvos válaszol rovat
Tisztelt Doktor!
26 éves férfi vagyok és a problémám a következő lenne:
Úgy hittem, hogy bírni fogom, de a jelenlegi párommal ez nem így volt! Aktus előtt minden rendben volt erőben voltam. A probléma aktus közbe jött amikor éreztem, hogy kezdek elmenni és ilyenkor azt csinálom, hogy megállok egy kicsit vagy pózt váltunk. Utána már nem áll fel rendesen és teljesen felhevülök, ha kb. 5 percet pihenek talán visszajön az erőm és megint feláll, de hamarabb is kifulladok. A lényeg az, hogy nincs meg az az orgazmus. Nagyon kellemetlen ez így! Nem tudom mi lehet a baj, lehet, hogy a kitartásommal van baj? Pedig kondiba meg futni is szoktam járni. Nem dohányzom és nagyon ritkán iszom alkoholt!
Remélem tudnak segíteni benne!
2012. 02. 07. | 22:03

Kedves Kérdező!
Több dolog is lehetséges, kezdve egy gyulladásos kórképtől (prosztata gyulladás tud hasonló tüneteket okozni), azzal, hogy a „megálláskor és pozitúra váltáskor” tulajdonképen megéli az orgazmusát, és emiatt „lankad a hevessége”. Korai magömlést szintén több kórkép tud okozni, melyet ki kellene vizsgálni, illetve kezelni.
Ezek miatt egy urológiai kivizsgálást javasolnék. Otthon pedig kezdje el gyakorolni a megszakításos önkielégítést, amivel kontrollt tanulhat (idővel! rendszeres gyakorlással!) teste felett!

Orvosszakértő 2012. 02. 11. | 10:03
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close