Merevedés

Orvos válaszol rovat
Tisztelt Doktor !


Nem is tudom, hogyan kezdjem. Két téma érdekelne: méret és merevedés.
56 éves vagyok, 177 cm magas, a súlyom 100kg. Sok évig aktívan sportoltam (futást és küzdősportokat), de ma már csak néha, kampány szerűen járok le az edzőterembe súlyzós és kardio gyakorlatokra, no meg szaunázni.
Néha még van reggeli spontán erekcióm, vagy amikor stimuláció éri, de sajnos már közel sem oly tartós és kemény, mint valamikor. Olvasott információimmal ellentétben, miszerint (a vizelettel teli hólyag prosztatára gyakorolt nyomása nem okozhat spontán merevedést), az a tapasztalatom, hogy igenis van összefüggés, mert azokon a reggeleken amikor nem kell vizelnem, spontán merevedésem sincs.
Mivel roppant kellemetlen lenne, ha „szó érné a ház elejét”. Ezért aztán mostanában „mankókat” használtam, kipróbáltam többek közt a Viagrát, a Cialist, és a Kamagra zselét. Valójában ez utóbbira még azt is mondhatnám, hogy bevált, de mivel annyi rosszat hallani ezekről a szerekről, és időnként magas a vérnyomásom félek. Nem akarom, hogy ez vigyen a sírba.
Ami a méretet illeti, vannak olyan pózok ahol teljes értékű a behatolás, de ezek meglehetősen kényelmetlen pózok, ezért sokat rontanak az együttlét élvezeti értékén.

Ezek végett gondoltam arra, hogy körbejárom az egyéb lehetőségeket is. De mivel szeretnék tisztábban látni, mielőtt bármit is döntenék, választ kell kapnom néhány kérdésemre.

Először is arra, hogy a hidraulikus pumpás péniszprotézis, milyen mértékben orvosolná a problémáimat?
Növekszik-e tőle a pénisz hosszmérete?
Növekszik-e a vastagsága?
Mennyire lesz merev, mondjuk egy tízes skálán?
Mennyire tartós a beépítendő szerkezet?
A protézis beépítés után a barlangos testek megtartanak-e valamennyit az eredeti merevítő funkciójukból, és így besegítenek a teljes merevedésbe, vagy a beépített protézis teljesen megszünteti azok merevítési funkcióit?
Egyáltalán a protézis beépítés mennyire gátolja a véráramlást a barlangos testben? Mennyire marad élő ez a szövet?
Másodszor az érdekelne, hogy mennyire biztonságos, a hosszanti méret növelése, a pénisz rejtett részének egy medenceszalagnyi előrehozásával? Mennyire marad stabil a pénisz tövének rögzítése.
Érdekelne továbbá, hogy
Mik a veszélyei ezeknek a módszereknek?
Mekkorák az egyes tételek hozzávetőleges költségei?
A protézis
A beépítés
Az utókezelés
A bentlakás
A péniszgyök, egy tartószalagnyi előbbre hozása
stb.

2011. 08. 16. | 13:45

Kedves Kérdező!
Az Ön problémájára szakosodott centrumokban végeznek protézis beültető műtéteket.
Többek között az alábbi címeken kaphat részletes felvilágosítást.
http://www.andrologia.hu
http://www.potenciaklinika.hu

Orvosszakértő 2011. 08. 19. | 14:48
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close