Potencianövelés gyógyszer nélkül

Potencianövelésre gyógyszerek nélkül is van lehetőségünk, amennyiben a problémát kiváltó betegség nem súlyos. Sokan nem is gondolják, hogy egészségesebb életmód mellett a szexuális életük is harmonikusabb lesz.

A potencia növelése gyógyszer nélkül is lehetséges egy bizonyos szintig, de komolyabb probléma esetén csak az orvos által előírt kezelés hatékony.

Potencianövelés életmódváltással

A potencia növelésére kedvezően hat a káros szenvedélyek elhagyása. Egyik legfontosabb követelmény a dohányzásról való leszokás, mivel a dohányzás érszűkítő hatása miatt gyakori eset, hogy nem jut elegendő vér a péniszbe, és a merevedés nem lesz elegendő keménységű vagy időtartamú az aktushoz.

Az egészséges táplálkozás szintén kulcsfontosságú. A vér magas lipidszintje akadályozza a keringést, és rontja az erekciós képességet. A lipidszintek csökkentésének érdekében tartózkodjunk a telített zsírok fogyasztásától, részesítsük előnyben a halakat, szárnyasokat, és fogyasszunk nagy mennyiségben vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket.

A testsúlykontroll szerepe

Potencianövelés gyógyszer nélkül akkor lehetséges, ha javítunk a test tesztoszteron-ösztrogén arányán. Ehhez csökkenteni kell a testzsírt sporttal és megfelelő étrenddel A magasabb tesztoszteron szint jó hatással van az erekcióra.

Az elhízás elkerülésével csökken a cukorbetegség, a magas vérnyomás és különböző daganatos betegségek kialakulásának esélye is.

A test egészsége mellett fontos a lélek harmóniája is, ebben nagy szerepet játszik a párkapcsolat minősége, a partnerrel való összhang megtalálása és a kölcsönös bizalom kiépülése. Ha párunk iránt stabil, viszonzott érzelmeket táplálunk, nemi életünk is harmonikusabb lesz.


close