Potencianövelés házilag

Potencianövelésre házilag nem kizárólag merevedési problémával küzdő férfiak „vetemednek”, vannak olyanok, akik csak karban tartani, esetleg egy kicsit színesíteni szeretnék nemi életüket.

Ha nem indokolt vényköteles készítmény használata, próbálkozhatunk különféle ételekkel, természetes vágyfokozókkal. Efféle hatásuk egyénfüggő, de az egészségre nem ártalmasak.

Potencianövelő ételek, fűszerek

A házilag történő potencianövelés pszichikai segítséget nyújthat, például ha a férfiban túlzott bizonyítási vágy munkálkodik, vagy valamilyen más ok miatt szorong, és képtelen ellazulni az aktus előtt. Akár már egy alkalom is elég ahhoz, hogy visszatérjen a férfi önbizalma.

Potencianövelő hatást tulajdonítanak számos ételnek, mint például: ginszeng, kaviár, datolya, chili, petrezselyem, szerecsendió. A kellemest a hasznossal összekötve meglephetjük párunkat egy ízletes, a fent említett alapanyagok valamelyikéből készült étellel. Erős vágykeltő hatása lehet a ginszeng gyökeréből készült potencianövelő teának is.

Igen jelentős számban találunk potencianövelő hatású növényeket fűszereink között. A koriander vérkeringést serkentő hatását már az ókori egyiptomiak is ismerték. Illóolaj tartalmával fokozza a keringést, és fejti ki élénkítő hatását a gyömbér, a szerecsendió, a sáfrány és a bazsalikom is.

Körültekintően kell alkalmazni

A potencianövelés házilag is alkalmazható eszközei nem helyettesítik a szakszerű orvosi kezelést. Ha tartós potenciazavarban szenvedünk, haladéktalanul keressük fel orvosunkat, mert a házilag alkalmazható potencianövelő technikák nem gyógyítják meg a merevedési problémát okozó betegséget, sőt, olyan mellékhatásuk is lehet, ami még súlyosbítja is a problémát.


close