Potencianövelés

Mi az, ami minden férfinak jól áll? Egy dögös sportautó? Egy milliókkal feltöltött platina kártya? Vagy egy vakítóan fehér mosoly? Kétségtelen, hogy ezek mind hozzájárulhatnak egy férfi vonzerejéhez, de mit sem érnek, ha az ágyban nem tud teljesíteni.

A férfiak nagy része élete egyik legnagyobb tragédiájaként fogja fel, ha az együttlét során merevedési probléma lép fel.

A stresszes életmód és az ezzel járó magas vérnyomás miatt már a fiatalabb, 30-as, 40-es generáció is az érintettek közé tartozik. Sajnos legtöbbjük homokba dugja a fejét, és várja, hogy magától megoldódjon a dolog, pedig a segítség csak karnyújtásnyira van. A kezeletlen szexuális probléma ráadásul hosszú távon tönkretehet egy jól működő kapcsolatot is!

Százezrek éltek át potenciazavart

Magyarországon a legfrissebb adatok szerint közel 800 ezer férfi tapasztalt már potenciazavart, 200 ezer főnél rendszeresen előfordul. Mégis mindössze 100 ezer, azaz minden nyolcadik alkalmaz hatékony, orvos által javasolt gyógyszert a problémáira, ami meglepően alacsony szám.

Hogy miért fordulnak ilyen kevesen szakértőhöz? A legfőbb ok általában a szégyenérzet, hiszen sokan még maguknak és partnerüknek sem merik bevallani, hogy valami nincs rendben, nemhogy egy ilyen intim problémáról egy idegennek beszéljenek. Emellett nem elég, hogy el kell menni az orvoshoz, de utána még ki is kell váltani azt a gyógyszert! Sok férfi ezért inkább a kiskapukat választja, és ismeretlen forrásból szerzi be a potencianövelő szereket.

Óvakodjunk a hamis gyógyszertől!

Az interneten, vagy „fű alatt” vásárolt bogyókat nem csupán a szégyenérzet, de vonzó áruk miatt is vásárolják, hiszen jelentősen olcsóbban hozzá lehet jutni, mint a patikában. A Hamisítás Elleni Nemzeti Testület tanulmánya szerint hamis potencianövelők értékesítésével például akár 2000-szer nagyobb profitra tesznek szert a bűnözők, mint ami kokain eladásból származna! Ez azonban óriási veszélyeket rejthet, amivel sokan nem számolnak, hiszen ezek a tabletták a legtöbb esetben nem tartalmaznak semmilyen hatóanyagot, és ez még a jobbik eset. Rengeteg, ellenőrizetlen körülmények között készült termék akár mérgező is lehet, vagy örökre impotenssé teheti azt, aki rendszeresen szedi!

A hamisítványok kora azonban mostantól lejárt! A potencianövelő szerek június közepétől jóval elérhetőbb áron kaphatók, így sokkal szélesebb réteg számára elérhetővé válik a kezelés. Mostantól ráadásul nem muszáj a rettegett urológushoz menni, a háziorvos is felírhatja a gyógyszert! Fontos eredmény lehet az, ha az olcsóbb gyógyszer hírére többen fordulnak orvoshoz, hiszen így növekedhet azon páciensek száma, akiknél korán felismerik a kezelendő és kezelhető betegségeiket – pl. magas vérnyomásukat vagy cukorbetegségüket – amelyek szerepet játszanak a merevedési zavar kialakulásában, de esetleg más tünetet még nem okoztak.


close