Merevedési zavar

Orvos válaszol rovat
Azért írok Önnek, mert manapság (kb. 1-2 hete) úgy érzem, mintha nem lenne teljes/erőteljes erekcióm, ha pedig van, akkor ejakuláció után hamar "lelankad"! Emiatt kisebbnek is tűnik, tehát utána olvasgattam az interneten, és olvastam különböző pénisz tornákról, amik serkenthetik a vérkeringést! Lehet, hogy túl erősen végzem őket (túl erősen szorítom vagy hajlítom), és ennek következtében elpattanhatott benne egy ér, ami miatt nem tudom elérni a teljes erekciót?

Emellett lenne egy másik kérdésem, mégpedig, körülbelül egy-másfél éve vannak kisebb lila foltok a péniszemen, se nem érzek fájdalmat, se viszkető érzést és idáig panaszom sem volt vele, hanem csak ott voltak/vannak! Szeretném tudni, hogy ezek a lila foltok befolyásolhatják az erekcióm?
2012. 03. 18. | 17:38

Az erőteljes igénybevétel során, különösen önkielégítésnél, ha nincs az igazi szexuális együttléttel járó felfokozott lelki állapot, a pénisz érzékenysége csökken. Kevesebb tornával és több igazi együttléttel a problémája magától megoldódik. A lila foltokat érdemes megmutatni egy urológiai szakrendelésen.

Orvosszakértő 2012. 03. 19. | 18:51
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close